Lépjünk fel együtt a kecsöpös ellenforradalmár ellen!

Legyen vége a Zalaptörvény kecsöppel való összekenésének! Nem tűrhetjük, hogy bárki tökfőzelékkel, szilvásgombóccal vagy fasírttal szentségtelenítse meg nemzetünk izéit. Rend kell, fegyelem és tisztaság!

Nem szeretnék a kormány helyében lenni, különösen most, a befőzés kellős közepén. Dániel Péter ügyvéd, mint hírlik, kecsöppel robbantotta ki az ellenforradalmat, amikor is összekente Rogániában (V. kerület, Budapest) a Zalaptörvényt. De mikor? Hogyan fordulhatott ez elő? Hát úgy, hogy a kormány egy pillanatra őrizetlenül hagyta a Főtörvény asztalát. Dániel úr nyomban lecsapott.

De ez mind semmi. Az ügyvéd, akit a távirati iroda „ismert baloldali gondolkodóként” aposztrofál, az V. kerületben végrehajtott ellenforradalmi tette után (ld. Iszkra) a III. kerületi önkormányzatnál is összekente paradicsomszósszal a kihelyezett alkotmányt – közölte Bús Balázs fideszes polgármester. Itt azonban az ügyvéd bővítette a fegyverarzenált. Mustárral kombinálta az élesre töltött paradicsomszószt. A Magyar Nemzet keddi számában arról is beszámol (Hála érte, köszönet az elfogulatlan tájékoztatásért), hogy az ellenállás kivédhetetlen módszerét választó férfi – mit férfi, ez a Zember nem más, mint „a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció platform tagja” - ellen nagyon nehéz a védekezés. Az MN a támadás okát is feltárta: Dániel abban bízott, hogy az önkormányzat följelenti őt.

És akkor mi következik? Nem jelentik föl! Annál sokkal súlyosabb dolog történt. Bús Balázs közleményt adott ki (ha én egyszer kormányra kerülnék, ezt a műfajt nyomban betiltanám, addig éljek). "Meggyőződésem – olvasható e korszakos írásműben, mely évek múltával helyet kaphat a Bevezetés a magyar kecsöpös forradalom leverésének módszertanába című könyvben -, hogy az elhúzódó dackorszak és az ebből fakadó cselekmények kivizsgálása nem a rendőrség, hanem az egészségügy feladatkörébe tartozik. Ugyanakkor meglep az a megengedő hozzáállás, mely csupán legyint az ügyvédi szakmát ilyen súlyosan lejárató, immár sorozatosnak mondható botrányos viselkedésre" - írta közleményében a polgármester.

A közlemény szövegének megfejtése közben azon tűnődtem, hogy nem teljesen esélytelen a kaszinótojásos-paradicsomos merénylő, amikor Felszabadító Harcát vívja. Maguk a harci cselekmények azt jelzik, hogy itt a Fülkeforradalom Vívmányait Védő Csapatok (FVVCS) éberségével sincs minden rendben. A „baloldali botrányhős” belváros-lipótvárosi akciójának elemzésekor arra a súlyos hiányosságra figyeltem föl, mely segítette a Kecsöpös Brigadérost.

„A végrehajtást megkönnyítette, hogy az alaptörvényt nem fedte üveglap” – közli a döbbenetes tényt az esetről beszámoló forradalmi média. Opplahó! Újra lehet hát éleszteni a salgótarjáni és a nagykanizsai síküveggyártást! Ebben Dánielnek elévülhetetlen érdemei lehetnek!

Komolyra fordítva a szót, a kormánynak össze kell magát szednie, ha nem akarja, hogy az illegalitásból talán az indokoltnál hamarabb előlépő merénylő házi főzésű lekvárral, később szilvásgombóccal vagy – belegondolni is szörnyű – tökfőzelékkel, esetleg lecsóval, fasírttal, somlói galuskával mázolja össze a nemzet jelképeit. Célszerű volna minden NENYI alá és minden Alaptörvény-kérelem kitöltéséhez használt asztal, szék, fotel, sámli, rekamié mellé őröket állítani.

Ne engedjük, hogy a Gyurcsány Ferenc nevével bármikor kapcsolatba hozható „botrányhős” összekenje a magyarok micsodáit! Ha meglátjuk Dániel nyomait, ne habozzunk! Nyaljuk fényesre jövőnk átlátszó üveglapjait!

*

Update: érkezett a hír, hogy a Kecsöpös Ellenforradalmár felbukkant a II. kerületben is. Döbbenetes látványt nyújtott az Alaptörvény Asztallapja, amit szerencsére lefényképeztek. Az "asztalosok" mellékelték az igénylő lapot is, amelyen a kérvényező Bibó István nevét tüntette föl. DP úgy lepleződött le, hogy a kérvényre a saját nevét írta...

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.