Lemondott az SZDSZ Békés megyei elnöke - Előrehozott választást szeretne

Lemondott az SZDSZ Békés megyei elnöke, és azt fontolgatja, hogy a pártból is kilép, ha nem lesz előre hozott választás - olvasható a Békés Megyei  Online (BEOL) hírportálon hétfőn.

Nagy Béla, aki a rendszerváltás óta Medgyesegyháza polgármestere is, elmondta, hogy már korábban bejelentette távozását  a megyei szervezet éléről, mert nem értett egyet azzal, hogy tavaly  az SZDSZ "elfogadta az ország gyalázatos költségvetését". Hozzátette: a békési liberálisok véleményét tolmácsolta az  országos vezetésnek, ám - mint mondta - "gyakorlatilag figyelmen  kívül hagyták egy megye véleményét".

Nagy Béla ezt követően vállalta, hogy addig marad, amíg helyére  nem választanak új elnököt, ám "ez eddig valamilyen okból elmaradt". A megyei tisztújításra ezen a héten szerdán kerül sor, s a  megyei pártelnök azt is fontolóra vette, hogy kilép a pártból.

Ez attól függ, hogy szombaton az országos tanács a Békés megyei  SZDSZ által támogatott előre hozott választás mellett teszi-e le a  voksát, vagy pedig "belemegy a további komédiázásba" - mondta a  BEOL-nak Nagy Béla.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.