Lemond a zsidózó-cigányozó polgármester

Lemond Kecel újraválasztott polgármestere - közölte a Hír TV. Haszilló Ferenc a Fidesz tagja, de már kezdeményezték a pártból való kizárását.

„Akit megbántottam vagy megsértettem ezzel a hangfelvételen keresztül leadott anyaggal, attól elnézést kérek. Senkit nem akartam megbántani, de viszont nagyon úgy érzem, hogy ez a felvétel egy manipulált felvétel, ez a felvétel vágott felvétel, és nem abban a szövegkörnyezetben adja ki magát, mint ami ott elhangzott" – mondta Haszilló Ferenc a Hír TV-nek.

Haszillót az október 12-ei önkormányzati választáson harmadszorra, mindössze 14 szavazat különbséggel választották meg Kecel polgármesterének.

A Népszabadság írta meg először, hogy egy a birtokába került, még 2012-ben készült hangfelvétel szerint a polgármester kivégzésekről beszél, zsidózik és cigányozik.

A portálnak a helyi média egyik korábbi munkatársa azt állította, Haszilló hallható a felvételen, amit szerinte egy véletlenül bekapcsolva maradt mikrofon rögzített egy interjú után.

A kiszivárgott felvételen Haszilló Ferenc folyamatosan rasszista módon beszél, azt mondja, szerinte a kétharmados többségnek vissza kellene állítania a halálbüntetést, mert ő nemzetárulás miatt kivégezne öt-hat embert, méghozzá tarkón lövéssel. Beszél arról is, szerinte nagyon sok dologban igaza van a Jobbiknak, a Fidesz háromnegyedét pedig kitenné a pártból.

 

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.