Leköpte Tétényi Éva kabinetfőnökét egy részönkormányzati képviselő az utcán

"Kiszállt az autóból és szemközt köpött az esztergomi városháza előtt Pataki István, a kertvárosi részönkormányzat külsős képviselője" - erősítette meg tudósítónknak Váczy-Hübschl István, Tétényi Éva kabinetfőnöke. A hírt a hvg.hu közölte először.

Pataki István gépkocsi-oktató tilosban parkolt, fölállt a díszburkolatra a városháza sarkánál, ezért akartam lefotózni - mondta el a kabinetfőnök. Pataki akkor kiszállt a kocsiból, odament hozzá és ordenáré káromkodás közben arcon köpte.

A helyi Fidesz egyébként magyarázkodik, hogy Pataki nem képviselője a pártnak. Tény azonban, hogy 2010-ben a részönkormányzat tagjának választották.

A Facebookon az olvasható, hogy Pataki korábban közös céget alapított az akkori polgármesterrel, Meggyes Tamással és az ő alpolgármesterével. Jelenleg pedig a Fidesz esztergomi polgármesterjelöltjét, Romanek Etelkát támogatja.

Az esztergomi hírek szerint rövidesen a városba érkezik Orbán Viktor miniszterelnök, aki azokat a településeket keresi fel, amelyeket "billegőnek" tart.

A kabinetfőnök által készített videó:

 

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.