Légijárőrök közös gyakorlata Debrecenben

Közös gyakorlatot tart Debrecen légterében a Magyar Honvédség és a rendőrség csütörtökön - közölte Vezendi Jánosné rendőr őrnagy. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a Magyar Honvédség és a rendőrség kijelölt erői repüléssel egybekötött közös gyakorlatot hajtanak végre szeptember 17-én a Magyar Köztársaság kijelölt légterében és a debreceni nemzetközi repülőtéren.

A repülőgépek megérkezésére 10 és 11 óra között lehet számítani Debrecen légterében. Az esemény nagy zajjal jár - tette hozzá a szóvivő. Mint elmondta, a repülőtér körzetében a feladat első részében vadászgépek fognak körözni a levegőben, a környéken pedig fokozott lesz a rendőri jelenlét. A megyei főkapitányság a debreceniek és a közlekedők megértését és türelmét kéri.

Vezetőváltás a rétsági rendőrkapitányságon

Új vezetője van szerdától a rétsági rendőrkapitányságnak, a posztra Ferencsik Raymond Leventét nevezte ki a Nógrád megyei főkapitány, miután az eddigi vezető, Gubo Zoltán alezredes kinevezésének visszavonását kérte. Az új kapitány járőrként kezdett dolgozni Rétságon 1990-ben, majd a bűnügyi osztály vizsgálója és nyomozója lett. 1999-től felderítőként folytatta munkáját a megyei főkapitányságon, 2000-től öt évig dolgozott a Belügyminisztérium Rendvédelmi Szervek Védelmi Szolgálatánál. Ezután a balassagyarmati kapitányság közrendvédelmi osztályvezetője, majd vezetőhelyettese lett.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.