Lecserélte kabinetfőnökét Navracsics Tibor

Új kabinetfőnököt nevezett ki a napokban maga mellé Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter - tudta meg a Népszabadság. A korábbi kabinetfőnöknek vezető állást ajánlott a Közlönykiadónál, de Lánczi Tamás nem élt a lehetőséggel.

Új kabinetfőnököt nevezett ki maga mellé Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter – tudta meg a Népszabadság. Korábban hosszú időn át Lánczi András politológus-történész fia, Lánczi Tamás látta el ezt a feladatot helyettes államtitkári pozícióban a tárcánál.

Egyes hírek szerint Navracsics és fiatal kabinetfőnöke összekülönbözött valamin és ezért volt szükség a személycserére. Ezt a szakminiszter lapunk megkeresésére határozottan cáfolta, mondván semmilyen harag vagy nézeteltérés nincs közöttük, már régóta cserélni akart ezen a poszton.

Úgy tudni, hogy Navracsics a Magyar Közlönykiadó egyik vezető helyét ajánlotta fel Lánczinak, aki azonban nem kívánt élni a lehetőséggel. A miniszter új kabinetfőnöke Mihalovics Péter lett, aki jelenleg is a Fidesz országgyűlési frakciójának és a Parlament külügyi bizottságának tagja.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.