Lecsapott a rendőrség Toroczkaira

Őrizetbe vették Toroczkai Lászlót, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőjét, akinél a rendőrök házkutatást is tartottak.

Házkutatást tartottak Toroczkai Lászlónál, és őrizetbe is vették a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom vezetőjét – tudta meg az MNO.

Kora délután a rendőrség közleményt adott ki az ügyben. Eszerint a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Főosztálya kedden délelőtt Szegeden elfogta és előállította T. Lászlót, akit kényszerítés bűntett kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. "Március 15-én, késő délután hozzávetőleg 80-100 főből álló csoport ment be a budapesti Bankcenter épületébe. A csoport tagjai a helyszínen pirotechnikai fáklyákat égettek. T. László elszámoltatása az esettel kapcsolatban jelenleg is folyamatban van" - fogalmaz a közlemény.

A szélsőjobboldali Szent Korona Rádió részleteket közölt a letartóztatás körülményeiről. Eszerint Toroczkai László éppen óvodába vitte kislányát, mikor a szervezett bűnözés elleni főosztály munkatársai megállították, majd visszakísérték a házába. A tudósítás szerint a házkutatás során a rendőrök nem mondták meg, hogy mit keresnek, de begyűjtötték az összes elektronikus adathordozót, lefoglalták a jobbikos politikus telefonját, laptopját. A házkutatást követően bilincsben vitték el Toroczkait - írja a portál.

Toroczkai ismét az MTV (volt) székházát vette célba
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.