Leárazták Orbánt a piacon

Tizenegyezer forintért árulják Orbán Viktor dedikált fényképét a legismertebb internetes piacoldalon, a fotót most húsz százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni. A Fidesz elnöke a hazai netvásárokon is keresett, ellentétben Gyurcsány Ferenccel...

Egy svájci gyűjtő kínálja eladásra Orbán Viktor dedikált fényképét a legismertebb internetes piacoldalon. A fotót most - vélhetően a gyér érdeklődés miatt - húsz százalék kedvezménnyel lehet megvásárolni. A felvétel a Fidesz elnökét a Konrad Adenauer Alapítvány egyik ülésén ábrázolja.

Orbán Viktor a hazai internetes piacoldalakon is népszerű, több könyvét is eladásra kínálják - az eredetinél olcsóbban. Ugyancsak a hazai licitportálokon lehet hozzájutni néhány fideszes ereklyéhez, jelvény már egy forintért is kapható, kulcstartóért már háromszázat kell fizetni.

Szocialista relikviákra is lehet licitálni: elsősorban jelvények és kampányplakátok várnak új gazdára. Gyurcsány Ferenc a nemzetközi netpiacon nem népszerű, egyetlen hozzá köthető tárgyat sem kínálnak megvételre.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.