Lázárnak a gyerekei kommentálták az osztrák–magyar meccset

A Miniszterelnökséget vezető minisztert nem érdekli különösebben a foci, a gyerekei magyarázták el neki, hogy mi folyik az Eb-meccseken. Azért nem utazott el a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokságra, mert azzal bízta meg Orbán Viktor, hogy az elkövetkező hetekben szervezze le a kormányüléseket.

A miniszter elmondta, hogy megelégedett a gyerekei által kommentelt televíziós közvetítéssel, már ami az Ausztria–Magyarország meccset illeti. „Ők magyarázták nekem, mi történik a pályán” – tette hozzá. De hangsúlyozta, nagyon fontosnak tartja, hogy a csapat jól szerepeljen a tornán, és az osztrákok legyőzése után büszkén lehetünk. Szerinte most végre elértünk egy olyan eredményt, aminek mindenki örül, politikai hozzátartozástól függetlenül.

A kormánypárti Habony Árpád által tulajdonolt 888.hu portál kérdésére, kinek drukkolt, Lázár János azt mondta, hogy „hülyeséget” nem kellene kérdezni, természetesen a magyar válogatottnak, mint minden jó érzésű magyar. Amikor a G. Fodor Gábor által főszerkesztett portál ismételten megkérdezte szinte ugyanazt, a miniszter a reményét fejezte ki, hogy nem kérdőjelezi meg a portál munkatársa a magyarságát. Azt megdöbbentőnek nevezte, hogy vannak Magyarországon, akik politikai okok miatt nem a magyar válogatottnak drukkolnak, hanem az ellenfélnek.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.