Lázár megvédte Vajnát

„Andy Vajna is magyar ember nem? Mi a baja Andy Vajnával?” – kérdezett vissza Lázár János a Kormányinfó sajtótájékoztatón, amikor arról kérdezték, miért bírálják azokat a multicégeket, akik kiviszik Magyarországról a profitjukat, ha Vajna, a filmalap vezetője is Luxemburgba viszi ki a kaszinókból származó profitját/bevételét.

Lázár János szerint Vajna Magyarországon költi el a bevételét.

Giró-Szász András kommunikációért felelős államtitkár a kérdésekre úgy reagált, hogy ha más multicégek is itt költenék el a bevételüket, akkor nem jelentenék fel a kormányt Brüsszelben. Azt is megjegyezte, „a kormánytól távol áll az irigység kultúrája, nem zavarja, ha valaki profitra tesz szert”.

A kozmetikusok és a fodrászok megmenekülnek az online pénztárgépek bevezetésétől, Orbán Viktor miniszterelnök szerint ugyanis ez nem indokolt – mondta Lázár János, aki a sajtótájékoztatón azt is elmagyarázta, hogy a Vajna-kaszinókban miért nem vetődhet fel az online pénztárgépek bevezetése (mert azzal a blokkokat és az áfamegfizetést ellenőrzik), a kaszinókat a nemzetgazdasági tárca részéről vizsgálhatják.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.