Lázár János családja generációk óta keményen dolgozik

A Miniszterelnökséget vezető minisztert Bayer Zsolt szorongatta meg kérdéseivel az EchoTv Mélymagyar című műsorában. 

Szó esett a miniszter "urizálásáról". Érintették a sokat emlegetett "egy ember annyit ér, amennyije van" kijelentését is. Utóbbi Lázár elmondása szerint egy manipulált, megvágott felvétel. Ott éppen arról beszélt, hogy ezen a felfogáson kell változtatni.

A bulvársajtótól "genetikusan idegenkedő" politikusról megtudhatták a nézők, hogy "ha valaki egy olyan családban születik, ahol senki nem volt párttag, akkor nem érzi mindennap a szükségét, hogy rázza a kerítést, hogy én nem vagyok kommunista, nem vagyok kommunista, ó a kommunisták!" Hozzátette, hogy az ő családjukban olyan természetes volt nem párttagnak lenni, hogy ez a fajta kommunistázás teljesen ismeretlen volt. Elmondta azt is, családja generációk óta keményen dolgozik, sokszor veszítették el szinte mindenüket, de mindig talpra álltak.

Bayer szóba hozta Lázár kisfiának nevére vásárolt, 70-90 milliós budai lakást, ami miatt a sajtó rendszeresen támadja. A családi összefogásra hivatkozás pedig még nagyobb felháborodást szült. Lázár szerint, ha még a Fideszen belül is felmerül, hogy probléma, ha valaki a családját segíti, hogy ha sokat dolgozik, a munkájával kiérdemelt eredményeit pedig a családja segítésére fordítja, akkor alapjaiban kérdőjelezik meg mindazt, amiért a Fidesz létrejött.

Az Index.hu gyűjtéséhez, nem is tudunk mást hozzátenni, mint magát az eredeti interjút.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.