Látszólag megbocsátott a Fidesz, a valóságban nem

A Blikk úgy tudja, nemhogy a polgármesterjelölt, de még képviselőjelölt sem lesz a Fidesz listáján a szombathelyi alpolgármester, Lazáry Viktor, aki egy tavaly ősszel készült videófelvételen állítólag drogot fogyasztott. A Blikk szerint a botrány miatt búcsúzhat a város két másik fideszes vezetője is.
A lap szerint - bár hivatalos döntés még nincs - a városházán nyílt titok, hogy több fideszes politikus is végleg távozik a vezetésből: szinte bizonyos, hogy nem lesznek a jelöltlistán azok a politikusok, akiknek a neve belekeveredett a történetbe.

A helyi szocialisták tavaly szeptemberben hoztak nyilvánosságra egy titokban készített videofelvételt, amelyen egy Lazáryhoz megszólalásig hasonlító férfi fehér port szippant fel egy asztalról. Rövid idővel később kiderült az is, hogy az ominózus felvétel a Balatonon, egy vitorlás jachton készült, amelyet Lazáry és társasága bérelt ki egy csapatépítő tréningre.

A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) azonosította a hajót, a nyomozás azonban csődöt mondott. – Az ügyben szombathelyi önkormányzati képviselők kerültek összefüggésbe kábítószer fogyasztásával – áll az NNI nyomozást felfüggesztő határozatában.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.