Gigászok harca

Korosztályom szerencsésebb tagjai, akik nem nyögték az embertelen arcú szocializmus rettenetes cenzúráját, olyan filmeken nőhettek fel, mint a Godzilla a Mecha Godzilla ellen, vagy a Godzilla vs. Mothra, de nekem ebből semmi sem jutott, Aczél György személyesen korlátozta szociális és szellemi fejlődésemet, azért lettem az, ami.

Negyven év felett kell megtapasztalnom, amikor gigászok összecsapnak, most éppen Schobert Norbi megy ölre Mini Monóval, az egyszemélyes zenekar képviselőjével, aki öntudatosan bejelentette, hogy márpedig a mulatós fitnesz az ő ötlete volt. Az IMF és a Valutaalap azonnal reagál, és 25,1 milliárd dollár hitellel dobta meg az országot, pedig Norbi kijelentette, hogy ő a roma diszkófitneszt találta fel, és csak a kereskedelmi tévé műsorvezetői adták ennek a szabadalomnak a mulatós fitnesz címet, amit ő ugye sohasem használt, és nem is hajt bevezetni, mivel a roma diszkófitnesz sokkal pontosabban lefedi a célcsoportot és célt.

A 25,1 milliárd dollár egyébként éppen annyi, mint a Kádár-rendszer összadóssága volt, amikor megbukás miatt átadták a kormányrudat a demokráciának, tehát ha annyi eszünk lenne, mint Vona Gábornak, most boldogan felkiáltanánk: Gyurcsány Ferenc egy hét alatt annyival adósodott el a karvalytőkének, mint Kádár János egész regnálása alatt, de ezt nem tesszük, mert a véletlen kényének és kedvének köszönhetően nem annyi eszünk van, mint neki, viszont - sajnos - annyi sincs, hogy feltaláljuk a roma diszkófitneszt, vagy a mulatós fitneszt.

Menthetetlenül középszerűek vagyunk (én).

Egyszer ugyan feltaláltam a hülyeséggel működő emelt díjas pénzerőművet, azonban az anyagi haszonszerzés megelőzte a közérdeket, ilyeténképpen elnyomtak.

Állítólag világválság van. Mindig világválság van - teszem hozzá. Általános, szellemi szuperválság. Roma diszkófitnesszel, Vona Gáborral, gárdistává avatott gyermekekkel és egy kutyával, ami egy norvég halál-metal zenekarban énekel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.