L. Simon ingyen is segít a kormánynak

Külön díjazás nélkül, miniszteri biztosi feladatot kapott L. Simon László. A Miniszterelnökség államtitkára új posztján egyszerre két minisztérium várba költöztetését is koordinálja.

Lázár János, Miniszterelnökséget vezető miniszter L. Simon Lászlót, a Miniszterelnökség kulturális örökségvédelemért és kiemelt kulturális beruházásokért felelős államtitkárát nevezte ki az egykori Pénzügyminisztérium épületének megújításával és egyes állami intézmények elhelyezésével kapcsolatos feladatok összehangolásáért felelős miniszteri biztossá.

A Miniszterelnökség közlése szerint a megbízás értelmében L. Simon László látja el a Belügyminisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium budai Várnegyedben történő elhelyezésével kapcsolatos, Lázár János felelősségi körébe utalt feladatokat.

L. Simon Lászlót, aki államtitkárként a budai Várnegyed megújítását célzó Nemzeti Hauszmann Terv koordinálását is ellátja, a miniszteri biztosi feladatokért sem plusz díjazás nem illeti meg, sem a jelenleginél nagyobb apparátust nem vehet igénybe.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.