Kunhalmi: A Fidesz kontroll nélkül tömi a haverok zsebét

Ne merjen megfutamodni a népakarat elől a Fidesz – erre szólította fel a nagyobbik kormánypártot az MSZP budapesti elnöke. A referendum szerinte alkalmat ad arra, hogy az emberek kifejezzék a véleményüket arról is: Magyarországon nincs kormányzati teljesítmény.
Az MSZP budapesti elnöke „a háromigenes népszavazás" témáit a Fidesz-politika szimbólumainak tartja: a föld a lopást, a bérplafon az urizálást, a vasárnapi boltzár pedig a szabad döntést jeleníti meg.

Kunhalmi Ágnes vasárnap azt mondta: „a gazdáktól még a földet is ellopják", a fideszesek „kontroll nélkül" tömik a haverok, oligarchák és családtagok zsebét, a vasárnapi boltbezárás ügye pedig a szabad döntés szimbóluma, hogy az emberek akkor vásárolhassanak és dolgozhassanak, amikor akarnak.

A képviselő szerint a népszavazás alkalmat ad arra, hogy az emberek kifejezzék véleményüket nemcsak magukról a kérdésekről, hanem az oktatás, az egészségügy helyzetéről is és arról, hogy Magyarországon nincs kormányzati teljesítmény.

Hozzátette: az emberek tudják, hogy mi a népszavazás tétje, és látszik, hogy a Fidesz fél a haragjuktól. A népszavazás mögött „nem Európa, vagy Brüsszel, nem Angela Merkel, de még csak nem is Soros György áll, hanem a magyar emberek, akiknek elegük van" – fogalmazott a politikus, felszólítva a Fideszt, hogy „ne merjen megfutamodni a népakarat elől".

Kunhalmi Ágnes közölte, hétfőtől négy állandó aláíró pontot hoznak létre Budapesten.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.