Közösségi videoakció indul a nyitottságért

A kezdeményezés tavaly nyáron indult, több mint 500 szervezet és vállalat csatlakozott hozzájuk, köztük a Népszabadság szerkesztősége is.

A Nyitottak vagyunk kezdeményezés tavaly nyáron indult, több mint 500 cég, szervezet és vállalat csatlakozott hozzájuk, köztük a Népszabadság szerkesztősége is.

Idén ismét akcióba lendülnek, és arra biztatnak mindenkit, hogy történeteiket osszák meg a YouTube-on, és küldjenek ezzel egy üzenetet a nyitottságról, az elfogadásról #nyitottakvagyunk hashtaggel a videó címében.

A most indult közösségi videoakcióban már az első nap megszólaltak ismert emberek és cégek, például D. Tóth Krisztina, Tóth Gabi, Hozleiter Fanny Mosolyka, Máté Krisztina, Bihari Viktória, a Tékasztorik blog szerzője, Szüts Miklós festőművész, cégek közül pedig a LogMeIn és a Microsoft, a szervezetek közül az Amnesty International Magyarország.

Videóban üzennek a Nyitottak vagyunk-ot kezdeményező cégek, a Google, az espell és a Prezi vezetői, munkatársai is. "A nyitottságnak számtalan arca van, és teljesen hétköznapi élethelyzetekben kerül elő. Abban hiszünk, hogy ezek a történetek inspirálnak másokat is" - mondták a kezdeményezők.

A történetek, videók sora folyamatosan bővül újabb cégekkel, szervezetekkel, közösségekkel, ismert emberekkel és persze az internetezők videóival, akik saját élményeikkel küldenének egy üzenetet a nyitottságról, az elfogadásról. Az akár webkamerával vagy mobiltelefonnal készült egy-két perces #nyitottakvagyunk videókat a kezdeményezés alapítói a Nyitottak vagyunk YouTube csatornájára is összegyűjtik. Azok, akik saját videót készítenének, a nyitottakvagyunk.hu -n találnak segítséget.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.