Kövesdi Péter lett a Hír24 főszerkesztője

Kövesdi Pétert, a Független Hírügynökség egykori alapító-főszerkesztőjét nevezte ki a Hír24 főszerkesztőjévé a Sanoma.

Haintz Attila, az oldal korábbi vezető szerkesztője más feladatokat kap a Hír24 csapatán belül. A Sanoma közleménye Kövesdi Péter feladata lesz a többi között, hogy a 2010 márciusában indított Hír24 portál szerepét tovább erősítse új szolgáltatásokkal és tartalmi elemekkel, továbbá koncentrálja a Sanoma hírtermékeinek jelenlétét, és azokat az integrált szerkesztőséggel működtesse.

Kövesdi Péter hét éven át alapító főszerkesztője és vezetője volt a Független Hírügynökségnek. Korábban a Sláger Rádiónál dolgozott hírigazgatóként, valamint a TV2 és RTL Klub hírműsoraiban is felelős szerkesztőként. Televíziós pályáját a Magyar Televízió Egyenleg című műsorában kezdte.

A Sanoma hírtartalmait is átalakítják. Ennek részeként megszűnik az önálló fn.hu portál és a Hír24 gazdasági rovatává alakítják át. Orosz Györgyi, az fn.hu főszerkesztője pedig távozik a Sanomától.

A Sanoma május elsejével adta el a Figyelő című hetilapot a Word Communications magyar tulajdonban levő médiavállalkozásnak, amely az IPM (Interpress Magazin), a Családi Lap és a Digitális Fotó című magazin kiadója is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.