Kővel dobták be a tatai MSZP-iroda portálját

Kővel bedobták a tatai MSZP-iroda utcai üvegportálját. A rendőrség vizsgálja a történteket, de Tatai-Tóth András szocialista képviselő szerint a helyi politikai légkör következménye lehet a támadás.

Kővel bedobták a tatai MSZP-iroda utcai üvegportálját. A történteket péntek reggel észlelték. Ezt Tatai-Tóth András szocialista képviselő  közölte az MTI-vel. Az MSZP országgyűlési képviselője elmondta: a rendőrség vizsgálja a történteket, de utalt arra is, hogy szerinte a helyi politikai légkör következménye lehet a támadás.

Tatai-Tóth András emlékeztetett arra, a Legfelsőbb Bíróság a napokban neki adott igazat, s kimondta: az MSZP uniós kampányban használt helyi szórólapjai nem törvénysértők. Hozzátette: ennek ellenkezőjét a tatai Fidesz-elnök, Michl József polgármester állította, és ezzel a véleményével a helyi választási bizottsághoz is fordult.

Tatai-Tóth  András elmondta, miután a megyei választási bizottság a Fidesz beadványának adott igazat, ezt ő megfellebbezte, az Országos  Választási Bizottság (OVB) pedig valamennyi állítást valótlannak találta. A Fidesz fellebbezett a Legfelsőbb  Bíróságnál, amelyik minden tekintetben igazat adott Tatai-Tóth Andrásnak.

"Feljelentett a Fidesz" címmel az alaptalan vádakról végül Tatai-Tóth András sajtótájékoztatón számolt be, amelyet a tatai televízió le is adott - közölte a szocialista politikus pénteken, s  erre hivatkozva kifejtette: bár nem tudja bizonyítani, hogy az MSZP-iroda üvegportáljának megrongálása szoros összefüggésben lenne ezzel a jogi procedúrával, szerinte az atrocitásra mégis a városban uralkodó politikai légkör miatt került sor.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.