Kovács válságkezelőkre bízná az MSZP-t

Egy "ütőképes átmeneti testületre" bízná az MSZP vezetését Kovács László. A volt pártelnök erről a TV2 Mokka című műsorában beszélt. Szerinte olyan csapatra van szükség, amely tagjai mögött teljesítmény van, mert az kedvező hatást tenne a választókra.

A volt uniós biztos szerint a testületben benne kellene lennie annak a nyolc képviselőnek, aki az országgyűlési választáson egyéniben nyert, valamint a három volt pártelnöknek. Legyen tagja néhány olyan kimagasló egyéni teljesítményt nyújtó politikus - folytatta - , mint Kunhalmi Ágnes, aki majdnem megnyerte egyéni körzetét.

Kovács László szerint a testületben a felsoroltak mellett ott kellene lennie Botka Lászlónak és Veres Jánosnak is. Botka László választmányi elnöknek, a párt Csongrád megyei elnökének azért, mert ez a megye az egyetlen, ahol a Jobbik nem verte meg az MSZP-t. Veres János Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei pártelnöknek pedig azért, mert Nyírbátorban - szűkebb pátriájában - a Fideszt is megverte az MSZP. Aki ilyen teljesítményre képes, annak helye van ebben a válságkezelő csapatban.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.