Kösz, tévé! - távozik a megvert Borsa Miklós

Elmegy a köztévéből az a híradós, akit tavasszal ütöttek meg a balatonfüredi mólón. Borsa Miklós az eset után már nem szerepelt a képernyőn, ám támadóját a rendőrség a mai napig nem találta meg. 

Távozik a köztévétől Borsa Miklós, ezt az MTVA kommunikációs igazgatósága megerősítette az Indexnek.

Borsát áprilisban támadta meg egy férfi Balatonfüreden, aki megütötte, miután megtudta, hogy valóban a köztévés híradóssal beszél.

"Megdöbbenéssel fogadtuk a hírt - írta akkor több nappal az eset után a köztévé -, hogy a munkánk miatt fizikai bántalmazás érhet bennünket, de természetesen az M1 valamennyi munkatársa a történtek ellenére is tovább végzi feladatát."

Most hazudj! - ezt mondta a férfi, mielőtt megütötte volna Borsát, de a támadót azóta sem találták meg, pedig az MTVA azonnal a rendőrséghez fordult. Borsa azóta nem vezetett híradót, helyére a Hír TV-től érkezett Kovács Andrea került. Borsa Miklós az atrocitás után nem kívánt a köztévé képernyőjén szerepelni. 

Borsa Miklós ma jelentette be, hogy távozik az MTVA-tól. A kommunikációs igazgatóság szerint "Borsa Miklós munkaviszonya 2015. november 15-én szűnik meg a közmédiában, ahol kiemelt szerkesztő-műsorvezetőként dolgozott korábban. Munkaviszonya megszüntetését ő kezdeményezte, felmondását nem indokolta." 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.