Kicsivel több, mint két hét elteltével "helyreállt a közbiztonság"

Az elmúlt évek intézkedései nyomán Magyarországon helyreállt a közbiztonság - jelentette ki a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Hajdúnánáson.

Kontrát Károly a Hajdúnánási Rendőrkapitányság új épületének avatásán emlékeztetett: 2010 óta 3500-al növelték a rendőrség létszámát, emelték az illetményeket, új gépkocsikkal és kapitánysági épületekkel javították a munkakörülményeket.

Szólláth Tibor polgármester, Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, Papp Károly országos rendőrfőkapitány és Gyurosovics József, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője (b-j) átvágják a nemzetiszínű szalagot a Hajdúnánási Rendőrkapitányság új épületének átadási ünnepségén
Czeglédi Zsolt / MTI

 

Mindezek eredményeként ma Magyarországon az emberek nagyobb biztonságban vannak, mint négy évvel ezelőtt - tette hozzá.

Kontrát Károly beszédében a rendőrség, az önkormányzatok, a polgárőrség, az egyházak, a civil szervezetek összefogását szorgalmazta annak érdekében, hogy még nagyobb biztonságban éljenek az emberek a térségben.

A kapitányságokat folyamatosan korszerűsítik, szeptember 17-én Balatonalmádiban avatnak új rendőrkapitányságot - jelezte az államtitkár.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.