Kong az ürességtől Papcsákék nagy üzlete

Ha a jelenlegi tempóban folytatódik a spórolás, alig 740 év alatt már meg is térül a fővárosi XIV. kerület csíkszeredai ingatlanvásárlása - írja az Index.
A Papcsák Ferenc vezette önkormányzat 2012-ben döntött egy ház megvásárlásáról az erdélyi Csíkszeredában - olvasható a portál cikkében. A testület akkor úgy érezte, a húszmillió forintos beruházással komoly megtakarítást lehet elérni. A tervek szerint ugyanis kedvezményes áron akarták kiadni a vendégházat az önkormányzat alkalmazottainak, a kerületi iskolák diákjainak és tanárainak, hogy olcsóbbá válhasson a kapcsolattartás Zugló testvérvárosával.

Várnai László ellenzéki képviselő az önkormányzatnál érdeklődött a napokban, mégis mennyien vették igénybe a 12 személyes épületet. A jegyzőtől azt a választ kapta, hogy a vásárlás óta összesen hat vendégéjszakát regisztráltak, 54 ezer forintos bevételt elérve. És bár személyiségi jogokra való tekintettel neveket nem adott ki (így az sem tudható, hogy a polgármester, vagy kabinetjének bármely tagja szállt-e meg ott), a jegyző azt elárulta, sem iskolák, sem sportolók nem voltak a szolgáltatást igénybe vevők között.
Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.