Kolossváry Balázs a Story magazin új főszerkesztője

Kolossváry Balázst, a Blikk eddigi főszerkesztőjét nevezték ki pénteken a Story magazin élére a Tv2 hírigazgatói székét elfoglaló Kökény-Szalai Vivien távozása nyomán. Kolossváry 1998-ban érkezett a Blikkhez a Nemzeti Sporttól. Először a sportrovat, aztán a szórakoztató rovat szerkesztőjeként dolgozott. 2006 főszerkesztő-helyettese, 2014 augusztusától főszerkesztő.

Kolossváry érkezésének a hírét először a hvg.hu szellőztette meg két napja. Akkor még senki nem kommentálta az információt. „Nagyszerű tizennyolc évet töltöttem el a Blikknél, rengeteget tanultam, fejlődtem, a Story megtisztelő felkérése azonban nagy szakmai kihívás számomra. Úgy gondolom, a napilappiacon és a digitális üzletágban is tudtam komolyat alkotni, hiszem, hogy a Story kollégáival együtt a magazinnál is sikerül szép eredményeket elérni. Célom, hogy a Story hagyományos értékeit megtartva egy felfrissült, még izgalmasabb, színesebb terméket készítsünk az olvasóknak. Rendületlenül hiszek a nyomtatott sajtó erejében és jövőjében” – hangzik most az a közlemény, amelyben Kolossváry a kinevezését kommentálta.

Cikkében a hvg.hu arra is felhívta a figyelmet, hogy Kolossvárynak még egy május végi külföldi konferencián képviselnie kellene a Blikket, a repülőjegyét legalábbis megvették.

Ami Kolossváry elődjét illeti, Kökény-Szalai februárban ment át a TV2-höz, ahol hírigazgatóként alig két hónap alatt sikerült emlékezeteset alakítania – ha a kormányzati szájíznek megfelelő hírközlést és a többek között a pedagógustiltakozás egyik vezéralakját, Pukli Istvánt célzó karaktergyilkossági kísérleteket annak vesszük.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.