Kolossváry Balázs a Blikk új főszerkesztője

Augusztus 4-étől Kolossváry Balázs tölti be a Blikk megbízott főszerkesztői pozícióját - közölte a Ringier pénteken.
Közleményük szerint Kolossváry Balázs 2006 óta dolgozott a Blikk főszerkesztő-helyetteseként, mostantól a napilap print és digitális szerkesztőségét is ő irányítja.

A pályafutását a Nemzeti Sportnál kezdő újságíró 1998-ban csatlakozott a Blikk csapatához a sportrovat újságírójaként. 2003-tól a szórakoztató szekciónál folytatta munkáját előbb rovatvezető-helyettesként, majd rovatvezetőként. 2005-2006 között vezető szerkesztői pozíciót töltött be a Blikknél, majd 2014. augusztus 4-ei kinevezéséig nyolc éven át volt a napilap helyettes főszerkesztője.

Kolossváry Balázs Murányi Marcellt váltja a poszton, akit augusztus 3-ától a Népszabadság és a hozzá kapcsolódó online portál főszerkesztőjévé választott a lapot kiadó zrt.

A jelenleg a Ringier tulajdonában lévő Blikk bulvárlap a jövőben a svájci médiavállalat és a német Axel Springer magyarországi fúziója után a Ringier Axel Springer Magyarországnál marad, több női magazinnal, tévé műsorújsággal, és a többi közt a Geo magazinal vagy az Auto BILD-del együtt. Az egyesülő vállalatok viszont - a fúzió érdekében - megválnak ugyanakkor egy jelentős média-portfóliótól, köztük a Népszabadságtól, nyolc megyei laptól, a Nemzeti Sporttól és a Világgazdaságtól a következő hónapokban.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.