Kolláth Deutschról: "Az agyhalál lábon kihordható"

Deutsch Tamás újra jelét adta annak, hogy ha csak szőrmentén is, de még foglalkozik politikával. A szabad szájú képviselő Twitter-oldalán Kolláth György alkotmányjogászt "szegényhülyézte" le. A kiváltó ok a 2014-es választásibojkott-ötlet volt. Kolláth visszaszólt.

"Reagálás Deutsch Tamás úrnak az engem érintő újabb megnyilvánulására (ti., lehülyézett)" - írta Kolláth György Deutsch verbális köpésére.

Kolláth György
Kolláth György

"Most sem megyünk ölre. 5 okból hanyagolom őt - kezdi Kolláth.

1)Inkább hálás vagyok neki, mert miatta lett kedvenc sportműsorom a bikarodeó. Ideig-óráig a rakoncátlankodó nagy marha megszorongatható az öv alatt. 2)További marha-hasonlat: ha mégis be kellene menni az arénába, inkább a torreádor legyek, s ne a bika. Emberre vetítve: méltatlan volna szellemi párbajt vívni fegyvertelennel. 3)Édesanyám intelme volt: sose vitatkozz sokáig bolonddal, mert még a végén összetévesztenek benneteket. 4)Megvárnám, míg a feje, az arca kitisztul, majdnem kultúremberré szelídül. Félig-meddig kómában lévő partnerrel mégse volna fair meccsezni. 5)Szánalmat éreztem az eddigi „munkáit” látva. Megértőnek kell lenni vele. Vagy büszkén mutogatni: nézzék csak, az agyhalál lábon kihordható! 2012. augusztus 29. Kgy"

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.