Kőkemény választ kapott Kövér László

Nyílt levélben osztotta ki az Országgyűlés elnökét az egykori ismert televíziós Dömsödi Gábor, aki jelenleg a Nógrád megyei Pásztó első embere. A független polgármester szerint Kövér salgótarjáni kampánybeszédével „nem érdemelte ki egyetlen demokrata tiszteletét sem”.

Amint arról beszámoltunk, Kövér László kedden, a salgótarjáni időközi polgármester-választáson induló fideszes jelölt mellett érvelve azt mondta: Ha a salgótarjániak gyermekeik, unokáik számára élhető jövőt szeretnének, nem szabad hibát elkövetniük az időközi választáson. A házelnök szerint olyan polgármestert kell választani, aki képes felelősséggel gazdálkodni és megtalálja a partneri viszonyt a kormányzattal.

Dömsödi Gábor, Pásztó polgármestere Facebookon közzétett nyílt levelében ítélte el a kormánypárti "törvénytelen, demokráciaellenes és hazafiatlan" nyomásgyakorlást. A televíziósból lett településvezető felteszi a kérdést: "Beismerte, hogy bármennyire jól dolgozott is Dóra Ottó, Önök ellehetetlenítették? Most újra ezt ígérik?" 

Dömsödi végül felszólítja Kövért, hogy kövesse meg a salgótarjániakat, és máskor "számoljon legalább 1990-ig, mielőtt kinyitja a száját."

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.