Kóka János köztévést hódít

A volt SZDSZ-es politikus jó ideje kivonta magát a közéletből. Legutóbb akkor hallottunk róla, mikor az Orbán Viktort kísérő delegáció tagjaként utazott Szaúd-Arábiába. A manapság üzletemberként tevékenykedő Kóka most új hírnévre tehet szert.
A volt miniszter és Varga Edit, a köztévé híradósa egy párt alkotnak a Blikk információi szerint. Egyik fél sem cáfolta a hírt, de elzárkóztak attól, hogy nyilatkozzanak. Mint közölték, szeretnék, ha magánéletük nem a nyilvánosság előtt zajlana.

A kettejük között kibontakozó szerelem érdekessége, hogy mindkettejük házasságban él. Kóka János már a második feleségét fogyasztja, akivel 2009-ben kötöttek házasságot. Akkoriban a politikus még szívesen nyilatkozott a médiának, és mutogatta újdonsült párját, akivel egy kislányt is neveltek.

Varga Edit a Duna Televíziótól került egyenesen a Magyar Televízió esti híradójának székébe, még a második Orbán-kormány idején. A műsorvezetőnő szintén házas, két ikerfiú édesanyja, ezért is furcsa, hogyan került titkos kapcsolatba Kókával.

A Blikknek csak annyit mondott a kétgyermekes anyuka, hogy a magánéletükről az egészséges lelkületű emberek csak a közvetlen környezetükkel, családjukkal beszélgetnek. A műsorvezető korábban egy közszolgálati műsorban úgy nyilatkozott, szeretne még gyermeket jelenlegi párjával, akivel kapcsolatát akkor nem éppen ideálisnak festette le.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.