Kóka-Fodor előjáték Miskolcon

Fodor Gábor és Kóka János, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) országos elnöke, illetve parlamenti frakcióvezetője továbbra is aspirál a párt országgyűlési frakcióvezetői posztjára - erről egyik politikus sem hagyott kétséget miskolci sajtótájékoztatóján pénteken.

Egy asztalhoz ült Miskolcon péntek este Fodor Gábor és Kóka János, mindkét politikus a párt egységéről beszélt, ugyanakkor nem  hagytak kétséget afelől, hogy vetélytársai egymásnak.

Fodor Gábor december 1-jén jelentette be, hogy indul a párt  országgyűlési frakcióvezetői posztjáért; Kóka János akkor azt  mondta: áll a megmérettetés elé.

Miskolcon az SZDSZ húszéves születésnapja alkalmából tartott  ünnepség előtti sajtótájékoztatón Kóka János úgy fogalmazott: egy  "jelenleg kicsi párt" szeretne jó válaszokat adni az ország  problémáira.

A frakcióvezető szerint a kicsiny és nyitott gazdaságú ország  eddig jól kezelte a gazdasági, pénzügyi krízist, ugyanakkor a  veszély nem múlt el, munkahelyek ezrei szűnhetnek meg. Kóka János  szerint húsz évvel a rendszerváltás után az SZDSZ továbbra is az  állam és az adófizetők érdekeit tekinti elsődlegesnek.

Fodor Gábor úgy fogalmazott: az SZDSZ a kiegyensúlyozott,  felelős gazdaságpolitika, a piacgazdaság  mellett kötelezte el magát, és ehhez tartja is magát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.