Kocsis Máté nagyon tud: neki máris összejött

Kocsis Máté, a Fidesz-KDNP józsefvárosi polgármester-jelöltje rekordgyorsasággal gyűjtötte össze az októberi önkormányzati választáson való induláshoz szükséges ajánlásokat - közölte a Fidesz józsefvárosi szervezete hétfő délelőtt.

Közleményük szerint a helyi polgármester-választások történetében ez "minden idők legsikeresebb ajánlásgyűjtése". Mint írták: egy óra alatt 1041 józsefvárosi támogatta aláírásával a jelenlegi polgármestert.

A támogatói aláírásgyűjtéseket ezután is folytatják, mert - mint kiemelték - minden józsefvárosi véleményére kíváncsiak. "Mindenkihez szeretnénk eljutni, és támogatását kérni a további munkához, hogy folytathassuk Józsefváros újjáépítését" - fogalmazott közleményében a Fidesz józsefvárosi szervezete.

Az október 12-i önkormányzati választáson induló jelölteknek a jegyzők által meghatározott számú ajánlást kell összegyűjteniük ahhoz, hogy felkerülhessenek a szavazólapra.

Azok a jelöltek és jelölőszervezetek, amelyek múlt péntekig leadták igényüket az ajánlóívekre, legkorábban hétfő reggel munkakezdéskor vehették át az íveket, ezzel kezdetét vette a két hétig tartó az aláírásgyűjtés. A képviselő- és polgármester-jelölteknek szeptember 8-án 16 óráig kell összegyűjteniük az induláshoz szükséges érvényes ajánlásokat.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.