Klubrádió: hadd szóljon még hét évig

A médiatanáccsal hét évre frekvenciaszerződést kötött ma a Klubrádió. A szerződés egyszeri alkalommal újabb öt évre meghosszabbítható.

A Klubrádió Zrt. csütörtökön megkötötte a hatósági szerződést a médiatanáccsal a Budapest 95,3 MHz körzeti frekvencián történő médiaszolgáltatásra - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa az MTI-vel.

Kiemelték: a frekvencia hasznosítására kiírt pályázatot a Fővárosi Közigazgatási és Munkaügyi Bíróság ítélete alapján idén márciusban zárta le a médiatanács, és ezt követően megindította a szerződéskötési eljárást. A médiatanács a jelenlegi szerződés megkötését megelőzően is biztosította a Klubrádió folyamatos működését, e szerződés aláírásával pedig a rádió hét év határozott időre kapott jogot és kötelezettséget médiaszolgáltatás nyújtására - írták. A szerződés a határozott idő eltelte után egyszeri alkalommal még öt évre meghosszabbítható - tették hozzá.

Az aláírt szerződés a pályázati felhívásban és a Klubrádió Zrt. által benyújtott pályázatban rögzített feltételeket tartalmazza - olvasható a közleményben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.