Kiszabadítaná a kaposváriakat a baloldal

Az MSZP, az Együtt-PM és a DK közösen állít egyéni képviselőjelölteket Kaposvár 12 választókerületében. A jelölteket Kováts Imre, a három párt közös polgármesterjelöltje mutatta be hétfőn a somogyi megyeszékhelyen tartott sajtótájékoztatón.
Kováts Imre a város lakóival folytatott beszélgetések tapasztalatairól beszámolva azt mondta: a kaposváriak többsége elégedetlen a polgármesterrel és a képviselők többségével, "ugyanakkor félnek is (...), és ez a félelem sajnos együtt jár a beletörődéssel is".

"Szita Károly fogságba ejtette kaposváriakat" - fogalmazott a város polgármesteréről szólva a baloldali pártok polgármesterjelöltje, hozzátéve: szeretnék kiszabadítani a kaposváriakat ebből a fogságból.

"Vissza akarjuk állítani a közélet tiszta, átlátható, demokratikus légkörét" - hangsúlyozta Kováts Imre, aki úgy vélekedett: "előre vinné Kaposvár ügyét, ha a demokratikus ellenzék megfelelő súllyal, egyenlő politikai partnerként tudna részt venni Kaposvár társadalmi, gazdasági életének alakulásában". Ehhez kérik a kaposvári választók segítségét - tette hozzá.

Közölte: a jelöltjeiknek már megvannak a szükséges számú ajánlásaik, de a leadási határidőig tovább folytatják a támogató aláírások gyűjtését, szeretnék így is minél több kaposvári választónak bemutatni az egyes választókerületekben induló jelölteket.

A baloldali pártok kaposvári polgármesterjelöltje kitért arra is, hogy a programja még a héten felkerül a saját honlapjára, és a három párt közös egyéni képviselőjelöltjei is elérhetők lesznek a Facebook közösségi oldalon, továbbá szórólapokon is tájékoztatják a választókat az elképzeléseikről.

A három párt közös kompenzációs listáját Kováts Imre vezeti, a második Pintér Attila, az MSZP kaposvári elnöke, a harmadik Pintér Lóránd, az Együtt-PM választókerületi elnöke.

A baloldal polgármesterjelöltje és egy egyéni képviselőjelölt korábban már volt, egyikük pedig jelenlegi is tagja a kaposvári közgyűlésnek.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.