Kirúgták a tizenéves lányt lefejelő buszsofőrt

A lányok hangoskodtak a sofőrrel, akinél elszakadt a cérna, leszállt a buszról, és lefejelte tizenéves utasát. Kirúgták.
Egy szemtanú szerint a gyereknek eltört az orra. A járda és az úttest is tiszta vér volt. A közlekedési társaság sajnálja a történteket - írja a Hír24.

Az eset május elején történt, a BKV Figyelő olvasója a helyszínen képeket is készített. Az ügyben tájékoztatást kértek, a közlekedési társaság elismerte a történteket, a sofőrt kirúgták.

A bloghoz eljuttatott levél szerint a sofőr május 8-án, késő délután a XXIII. kerületi Újtelep út és Szentlászló utca sarkán lévő buszmegállóban bántotta utasát. Miután egy 14-15 éves lányokból álló kis csoport leszállt a 123A jelzésű buszról, a sofőr egyiküket – egy 14 év körüli lányt – úgy lefejelte, hogy eltörte az orrát. A járda és az úttest is tiszta vér volt.

Egy szemtanú a TV2 riporterének elmondta, a lány - aki szerinte nem 14, hanem 16 körüli lehetett - trágár szavakkal illette a sofőrt. Beszélt arról is, hogy miután a fiatalt lefejelték, megjelent az apja, aki összeverekedett a buszvezetővel. A rendőrök választották szét őket.

A BKV szerint a lány hangoskodott és a vele lévőkkel együtt le akart szállni, a buszvezető pedig egy megállóval tovább vitte őket, emiatt keveredtek szóváltásba, amely tettlegességig fajult. Közölték, a megkeresésben leírt eset nem megengedhető munkavállalóik részéről, embereik akkor sem veszíthetik el türelmüket, ha az utas, vagy utasok viselkedésükkel nem tesznek eleget az utazási feltételeknek. Sajnálatukat fejezték ki a történtek miatt.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.