Ki hányszor beszélhet a Kossuth hallgatóihoz?

Magyar Nemzet: Ingyen kapott a képviselő drága APEH-adatokat. Népszava: Orbán kétszer, Bajnai egyszer a Kossuthon. Kelet-Magyarország: Hangyától az elefántig Nyíregyházán.

Ingyen jutott APEH-es információkhoz egy ingatlaforgalmazó cégben résztulajdonos Molnár László szocialista képviselő a Magyar Nemzet cikke szerint. A lap - amely felhívja a figyelmet arra, hogy a Hír TV ma riportot közöl az ügyről - arról ír, hogy Molnár Békés, Bács-Kiskun, Csongrád és Jász-Nagykun-Szolnok megye teljes 2008. évi ingatlanforgalmáról kért adatokat, mégpedig képviselő voltára tekintettel ingyen (az információkat üzleti célból csak komoly térítés ellenében lehet megszerezni). „Molnár azt ígérte, 2009. január-februárban elemzést készít a témában. Az APEH a képviselő e-mailen érkezett levelére még aznap válaszolt" - áll az újságban. „A szocialista honatya lapunknak azt állította, hogy az ingatlanforgalomról szóló adatokat nem használja fel cégénél. Megjegyezte, beválasztották a Nemzeti Lakáspolitikai Tanácsadó Testületbe, és ezzel összefüggésben volt szüksége a dokumentumokra. Úgy tudjuk, a februárra ígért elemzés máig nem készült el."

A Népszava a Fidesz elnökének gyakori szerepléséről ír „Orbán szól a rádióból" című cikkében. „Kondor Katalin rádióelnöki időszakát idézi Orbán Viktor gyakori szereplése a Magyar Rádióban. Elég volt! címmel választás előtti beszélgetést sugárzott az MR1-Kossuth Rádió Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével május 31-én a Vasárnapi Újságban, majd pár napra rá, tegnap megint meginterjúvolták a 180 perc című reggeli magazinműsorban. Orbán arról értekezett: a magyarországi EP-választás egyértelműen belpolitikai kérdésekről szól, és belpolitikai következményei lesznek." „Orbán megjelenéshez képest Bajnai Gordonnal csak egy interjú készült a héten, szerdán, ugyancsak a 180 perc című műsorban. Az MR1-Kossuth rádió főszerkesztője szerint hírműsoraik megfelelnek a médiatörvény a kiegyensúlyozott és pártatlan tájékoztatásra vonatkozó követelményének. Kerényi György emlékeztetett rá: Lendvai Ildikó is a 180 perc vendége volt tegnap, és az MSZP elnöke és a miniszterelnök együtt percre pontosan annyit szerepelt, mint Orbán a két interjúban."

Jövő tavasszal adják át a Nyíregyházi Állatparkban Tarzan ösvényét, a Zöldpiramist és az Ócenátiumot - írja a Kelet-Magyarország. Az épület Európában is példátlan lesz, hiszen a hangyától az elefántig igen színes a leendő lakók palettája. Az építkezésen jelenleg száz munkás szorgoskodik, a legizgalmasabb feladat az lesz, amikor helyére emelik a piramis hatalmas kupoláját. A csaknem kétmilliárd forintos beruházás az állatpark közepén, egyhektáros területen épül. Lesz itt esőerdő, vízesés, borneói orángután és komodói varánusz is.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.