Kétmillió forint jár a kunszállási rablógyilkosokért

A baon.hu arról ír, hogy kétmillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a rendőrség a 2014. augusztus 31-én, Kunszálláson történt kettős emberölés ügyében.

Egy Kunszállás külterületén lévő tanyán az egyik szomszéd találta meg vérbe fagyva a portán lakó idős belga házaspárt. A férfin már nem lehetett segíteni. Az asszony még élt, kórházba szállították, de később a gondos orvosi ellátás ellenére ő is életét vesztette.

A békés falu lakóit nagyon felkavarta az eset, a kunszállásiak a bűncselekmény hatására faluőrséget szerveztek. A rendőrség nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. A felhívásban a rendőrség úgy fogalmaz: ismeretlen tettesek ellen folytatnak eljárást, tehát az már biztosnak tűnik, hogy a nyomok alapján többen követték el a brutális bűncselekményt. A közlemény szerint a nettó kétmillió forint annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központ 06-76/513-356-os telefonszámán, az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy munkaidőben (h-cs: 8-16; p: 8-13) a „Telefontanú" 06-80/555-111 zöld számán.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.