Két városi kapitányt is leváltottak pénteken

Két városi rendőrkapitányt is menesztettek: Dunaújvárosban és Szombathelyen azonnali hatállyal felállították a helyi rendőri vezetőt.

Indoklás nélkül, szeptember 15-étől visszavonták a dunaújvárosi rendőrkapitány vezetői kinevezését - erősítette meg a Dunaújvárosi Hírlap információját a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI-nek.

Németh-Kész Mónika az ügy részleteiről nem nyilatkozott.

A lap pénteki számából kiderült, Budavári Árpád utódját nem nevezték meg. A vezetői feladatokat vasárnaptól eddigi helyettese, a bűnügyi osztály vezetője, Törköly László látja el.


Hatala József országos rendőrfőkapitány szeptember 15-i hatállyal indoklás nélkül visszavonta Hollósi Gábor szombathelyi rendőrkapitány vezetői megbízását is - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken.

Kazmar Enikő elmondta: a szombathelyi rendőrkapitányságot Hollósi Gábor eddigi helyettese, Horváth András rendőr alezredes vezeti.


A vezetői megbízás visszavonásáról a szóvivő egyelőre nem kívánt több információval szolgálni, de jelezte, hivatalos közleményt fognak kiadni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.