Két nővel videóztak le egy fideszes politikust Vizoviczki kuplerájában

Két örömlánnyal szórakozott az Aphrodite nevű szórakozóhely pincéjében egy „fiatal fideszes politikus” - ezt állította a Központi Nyomozó Főügyészségen a Vizoviczki-ügy egyik kihallgatásán 2013-ban a bár korábbi alkalmazottja.

Az ügyészségi tanúkihallgatási jegyzőkönyv szerint P. Péter 1995 és 2000 között dolgozott a titkos kuplerájokat is üzemeltető Vizoviczki Lászlónak.

Az újabb, az N1Tévé által kiszivárogtatott hatósági dokumentum bizonyítja: az ügyészek egyáltalán nem firtatták az ügyben felbukkanó politikai szálakat.

A férfi portásként dolgozott több Vizoviczki tulajdonában lévő szórakozóhelyen is. Az ügyészségen részletesen bemutatta, hogyan működött a lehúzási rendszer azokban a bárokban, amelyek valójában kuplerájként működtek. Egy üveg Dom Perignon pezsgőért 90 ezer forintot számláztak, de a jelentős túlárazás mellett még csaltak is az italokkal. A minőségi borokat kicserélték, és olcsó bort öntöttek az üvegekbe. Az örömlányok a vendég számlájára ittak, amiből nekik is visszajárt, így igyekeztek minél nagyobb számlát csinálni.

P. Péter a lehúzási technikák ismertetése közben kitért arra is, hogy egy ízben azt a feladatot kapta, hogy készítsen felvételt egy fideszes politikusról, aki két prostituálttal szórakozott a bár pincéjében.

Fel kellett vennem, hogy mit csinálnak lent

– mondta a tanú és hozzátette, hogy a fiatal politikusnak a prostituáltak leszbikus műsort adtak elő. P. Péter szerint a felvétel Vizoviczki Lászlóhoz került:

Laci tette el valahová. Feltételezem a házkutatásnál meg is találták.

 

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.