Kéklámpás szigor a Margit hídon

Az igazságügyi és rendészeti miniszter felkérte az országos rendőrfőkapitányt: intézkedjen, hogy a Margit hidat állami vezetők és rendőrök csak indokolt esetben használják - tudatta a tárca az csütörtökön.

"Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter a mai napon felkérte Bencze József országos rendőrfőkapitány urat, hogy intézkedjen annak érdekében, hogy a felújítás alatt álló Margit hidat védett állami vezetők csak különösen indokolt esetben használják és a szolgálat érdekében a rendőrök is csak akkor, amikor az elengedhetetlen" - áll a Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium közleményében.

A szöveg kitér arra, hogy az elmúlt napokban megjelent híradások szerint a hídon több olyan gépkocsi is közlekedik, amelynek jogosultsága megkérdőjelezhető.

A fővárosi önkormányzat döntése értelmében a Margit híd  felújítási munkálatainak ideje alatt a BKV járművei és a megkülönböztető jelzést használó gépjárművek közlekedése engedélyezett a hídon, amelyet használhatnak a felújítási munkálatot végző cég munkagépei, illetve a biztonsági szolgálat munkatársai is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.