KDNP: összenő, ami összetartozik

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint az önmagát baloldalinak vagy liberálisnak nevező szerveződések politikusai és pártjai mindent elkövetnek, hogy a választókat megtévesztve önállónak és a múlt politikai bűneitől teljesen függetlennek láttassák magukat.

A kisebbik kormánypárt szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált arra, hogy a Demokratikus Koalíció október 12-i tisztújító kongresszusán - elfogadva a hivatalos meghívást - vendégként részt vesz az MSZP, az Együtt-PM és a Magyar Liberális Párt is.

A KDNP szerint az látható, hogy "legyen szó Bajnaiék szobordöntéséről vagy a most bejelentett Gyurcsánnyal közös "kongresszusosdiról", Gyurcsány Ferenc, Bajnai Gordon és Mesterházy Attila politikai formációi Fodor Gáborral kiegészülve közösen szeretnék visszahozni mindazt, amely az előző szocialista kormányzatok idején kilátástalanságba taszította mind gazdasági, mind erkölcsi szempontból Magyarországot".

A kisebbik kormánypárt az MSZP-nek, az Együtt-PM-nek és a liberálisoknak "kellemes emlékeket felidéző közös kongresszust" kívánt és reményének adott hangot, hogy az Internacionálé eléneklésével könnyen megtalálják majd a közös hangot.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.