KDNP-s támogatás a Class FM előtt tüntetőknek

A budapesti KDNP minden erejével támogatja azt a tüntetést, amelyet civil szervezetek kezdeményeztek a Class FM rádió Üllői úti székháza elé. Elfogadhatatlan ugyanis, hogy a kereskedelmi adó Morning Show című műsorában egy balatoni gólyatáborban történt nemi erőszak kapcsán viccelődtek - közölte a kereszténydemokrata párt budapesti elnöke.

Szalma Botond közleménye szerint először azt gondolta, hogy a műsor készítői egy pillanatnyi elmezavar hatása alatt készítették gyomorforgató produkciójukat. Ugyanakkor a kritikák után kiadott hivatalos közleményük tartalma, kioktató, nyegle és fennhéjázó stílusa világossá tette, hogy teljes szakmai alkalmatlanságról van szó. Hogy tömegkommunikációban évek óta dolgozó állítólagos szakemberek nem értik, vannak témák, amelyek nem feldolgozhatók a szórakoztatóiparban, az egészen elképesztő. Ahogy az ember nem ragasztgat Vidám Parkban partecédulákat, nem szervez temetőkben rock and roll partikat, úgy nem poénkodik egy fiatal lány megerőszakolása kapcsán egy szórakoztatóipari műsorban. Ezt pedig nem érteni olyan mértékű szellemi éretlenségre utal, amely már-már orvosi esetnek minősíthető.

A budapesti KDNP arra kéri a rádió vezetőit, hogy rövid úton intézkedjenek és köszönjék meg a három műsorvezető eddigi munkásságát.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.