Karácsony: Habony az egyetlen, akire Orbán hallgat

Tartalmi értelemben a tárgyalások nem kezdődtek el, csak azt nézték meg, a szervezetek programjai hol fedik egymást - nyilatkozta Karácsony Gergely az ATV-ben. A politikus beszélt az Orbán-tanácsadó, Habony Árpád körüli botrányról is.

A Párbeszéd Magyarországért elnöke szerint sok szempontból ugyanúgy látják az ország helyzetét és az, hogy mennyire tudnak közösen dolgozni, az attól függ, mennyire egyformán látják a válságból kivezető utat. Karácsony erről beszélt a Kálmán Olga vezette Egyenes beszédben.

Karácsony Gergely elmondta: valamilyen együttműködést szeretnének az MSZP-vel is kialakítani. A PM irányához azonban az Együtt2014 áll a legközelebb – állította a politikus, aki szerint a szerdai találkozón arról döntöttek, hogy milyen munkacsoportokat alakítanak és azt is elhatározták, hogy folytatják a megbeszéléseket. Az, hogy mennyire egyezik a két szervezet irányvonala, a megbeszélések során fog kiderülni.

Habony Árpád ügyéről Karácsony Gergely elmondta: nem tudja, hogy igaz-e, amit a Magyar Narancs ír (a  Narancs egy bírósági ítéletről ír - A Szerk.)

A politikus szerint a fideszes politikusokkal való háttérbeszélgetésekből kiderül, hogy Habony Árpád az, akire Orbán Viktor egyedül hallgat. Véleménye szerint az ilyen viselkedésben – Habony Árpád a lap szerint egy vita során megvert egy házaspárt, de később ügyvédjén keresztül cáfolták, hogy tettlegesség történt volna – látható párhuzam a Fidesz kommunikációjával.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.