Kamupártok nyomában

Miközben ezerrel dübörög a kampány, vannak olyan pártok, amelyek kifejezetten rejtőzködnek a nyilvánosság elől. Az ATV három országos listát állító, ám ismeretlen párt székházánál próbálkozott, ám nem jártak sikerrel.

Az Új Dimenzió Párt budapesti "székhelyén" rozsdás rácsokat találtak csupán, semmi nem utalt arra, hogy itt valóban egy párt működne, és mint a tévécsatorna tudósításából kiderült, a szomszédok sen tudnak róla, hogy itt lennének. Ugyanígy jártak az Együtt 2014 elnevezésű tömörülés XII. kerületi "székházában", ahol még a házmester sem tudott ilyen nevű lakókról.

A legnagyobb sikerrel a Sportos és Egészséges Magyarországért párt székhelyén járt az ATV riportere - itt legalább a párt névtábláját megtalálták, viszont a párttól – ismételjük: a kampány utolsó napjaiban – nem kívántak nyilatkozni.

Az ATV ezzel kapcsolatban emlékeztetett, hogy a pártok jelöltjeikre ötmillió forintot költhettek közpénzből.

A Sportos és Egészséges Magyarországért Párt később azt közölte: az ATV Híradó stábja előzetes egyeztetés nélkül kereste fel irodájukat. A helyszínen a kérdéses időpontban nem tartózkodott olyan személy, akinek nyilatkozati joga van, ezért nem volt lehetőség a rögtönzött interjú elkészítésére. Pártunk eddig valamennyi sajtómegkeresésre érdemben reagált, egyik képviselőjelöltünk korábban az ATV Start vendégeként is válaszolt a feltett kérdésekre – emlékeztetnek. Előzetes egyeztetést követően a jövőben is készséggel állunk a sajtó rendelkezésére, így az ATV Híradó munkatársai előtt is nyitva az ajtónk – ígérik.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.