Kaja, pia, stresszkezelés milliókért a minisztériumokban

Milliárdos minisztériumi reprezentációt mutatnak azok a dokumentumok, amelyeket Mesterházy Attila, az MSZP politikusa kért ki, s amelyből a ma reggeli Bors közöl részleteket.
A legvisszatetszóbbak közt találjuk a Földművelésügyi Minisztérium tizenhárom vezető tisztségviselőjének kommunikációs tréningjeit összesen 15,2 millióért, amelyen olyan ismereteket sajátítottak el, mint a hatékony kérdezéstechnika, az önérvényesítés és az aktív hallgatás. A tárcához tartozó Hermann Ottó Intézetben, amely a megszűnésre ítélt minisztériumi intézmények közt szerepel, bruttó 873 ezer forintot költöttek stresszkezelésre és vezetői tréningre.

A Miniszterelnökséghez tartozó Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt, amely a határon túli magyarság támogatásával foglalkozik, hét hónap alatt 24,5 milliót költött reprezentációra. A Széchenyi Programiroda pedig, amely adminisztratív, kifizetési, és/vagy menedzsment problémákkal küzdő, illetve késedelemben lévő, nemzetgazdasági, illetve kiemelt jelentőségű projektek megvalósulásának támogatásával foglalkozik, 14,7 milliót reprezentált el - írja a lap.

A kormányzat tavaly december óta összesen 2,6 milliárd forintot költött vendéglátásra, ajándékokra és e körbe tartozó plusz szolgáltatásokra.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.