Kádárral kampányol a fejlesztési miniszter unokatestvére

"Kádár János üzenete a fótiaknak!" - ez a címe annak a Fidesz-párti vírusvideónak, amire a Cink.hu bukkant a YouTube-on. Seszták Szabolcs a videómegosztóra feltöltött felvételen Kádár János hangját utánozva invitál mindenkit szavazásra: „Kedves fóti elvtársak! Bocsánat, megszokás. Szóval: polgártársak! A világ megváltozott, és ezért ehhez alkalmazkodni kell itt, Fóton is" – kezdi mondandóját a szinkronszínészként is dolgozó Seszták, aki egyébként a jelenlegi fejlesztési miniszter, Seszták Miklós unokatestvére. A férfi korábban a TV2-nél is dolgozott.

A videóban Kádár János hirtelen megtért, és rájött, hogy a Fideszre kell szavazni: "Én beismerem tévedéseimet, és csak annyit mondok, hogy hallgass a szívedre, szavazz a – hümhöm – mindegy. A hátam mögötti színt úgyis látjátok" – mondja Kádár hangján a színész.

A portál megkereste a videóval kapcsolatban Seszták Szabolcsot, aki közölte, a kádáros felvételt figyelemfelkeltésnek szánta, mellyel valóban a helyi Fideszt szeretné segíteni. A férfi feltöltött videói közt több, a jobboldali pártot támogató szpot található.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.