Juhász belép Bajnai pártjába

Juhász Péter, a Milla Egyesület korábbi elnöke is részt vesz az Együtt 2014 párttá alakulásában, maga a Milla azonban civil mozgalomként folytatja működését.

Nem csatlakozik a párttá alakuló Együtt 2014-hez a Milla Egyesület, amely október 23-án még a Haza és Haladás Egyesülettel, valamint a Magyar Szolidaritás Mozgalommal közösen alapította meg az Együtt 2014 Választói Mozgalmat. A Milla Egyesületet a továbbiakban nem Juhász Péter elnök fogja vezetni, hanem egy héttagú elnökség - értesült a hvg.hu.

A Nem tetszik a rendszer blogon pontosította a Milla álláspontját, miszerint a vasárnapi közgyűlésükön elfogadták az Együtt 2014 párttá alakulását, de a Milla egyesület civil mozgalomként folytatja eddigi tevékenységét. „Maga a szervezet megőrzi önállóságát, és nem vesz részt a pártpolitikai küzdelmekben, feladata a továbbiakban is a közügyek képviselete” - írják és azt is hozzáteszik, szerintük a Milla így fogja tudni segíteni az Együtt 2014-ből létrejövő pártot.

A Milla korábbi elnöke, Juhász Péter, valamint az egyesület több tagja is vezető szerepet vállal a Bajnai Gordon vezetése alatt létrejövő új pártban, az Együtt 2014-ben, valamint annak alapításában, de a Milla tőlük a továbbiakban is elvárja, hogy legyenek „kritikusak és önkritikusak”.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.