Jobbik: fizesse ki többmilliós távhőtartozását a Fidesz helyi szervezete

Több milliós távhődíj tartozásának kifizetésére szólította fel a Fidesz szombathelyi szervezetét csütörtökön Balassa Péter, a szobathelyi önkormányzat jobbikos képviselője.

Mint a Szombahelyi Távhászolgáltató Kft. felügyelőbizottságának tagja, megdöbbenéssel vettem észre, hogy a szombathelyi Fidesz-szervezet a tartozók között szerepel, sőt tartozásuk több éve fennáll, (...) a díjhátralék halmozással a helyi Fidesz a többi fogyasztót hozza nehéz helyzetbe - írta az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a képviselő.

A Fidesz Szombathelyi Szervezete szintén közleményben reagált a felvetésre. Hangsúlyozták, hogy a Fidesz szombathelyi alapszervezetének nincs lejárt tartozása a Szombathelyi Távhőszolgáltató felé. Több száz szombathelyi fogyasztóhoz hasonlóan a helyi szervezet is fizetési megállapodást kötött a szolgáltatóval és egyenlő részletekben, havi rendszerességgel fizeti a távhő díját.

Az MTI értesülése szerint abban a háztömbben ahol a Fidesz iroda is található, több bérlőnek vitája van a távhőszolgáltatóval, a fogyasztók szerint túlságosan magas számlák miatt, ezért többen - köztük a pártszervezet is egyéni fogyasztásmérőket szereltetett fel - ennek alapján próbálják meg rendezni a vitát a szolgáltatóval. A szombathelyi Fidesz évek alatt felhalmozódott távhőtartozása egyébként 2 millió forint körül van.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.