Jobbik: nagykoalíciós összekacsintás a Quaestor-botrányban

A Jobbik szerint a Fidesz segíti a volt szocialista és liberális politikusokat. Volner János szerint a nagy infrastruktúra-beruházásokat felosztja saját érdekeltségei közt a jobb- és baloldal.

Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese sajtótájékoztatót tartott szombaton Budapesten. Arról beszélt, hogy a jelenleg kormányoldal, annak ellenére, hogy élesen támadja a baloldalt, ma is segíti elődjeit. Például azzal, hogy a nagy infrastruktúra-beruházásokat a két oldalhoz közel álló vállalkozások között osztják fel.

A Jobbik abban is a Fidesz-KDNP és a baloldal együttműködését látja, hogy mindkét oldal elszámoltatást ígért a kampányban, de végül egyik sem vonta felelősségre a másik politikusait. Sőt, Kóka János volt SZDSZ-elnök Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter segítségével, diplomata útlevéllel járhatja a világot.

A Quaestor-botránbany is "nagykoalíciós összekacsintás" történt, hiszen a cég korábbi vezetője a volt szocialista és a jelenlegi Fidesz-kormánnyal is jó kapcsolatot ápolt, érvelt Volner János.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.