Jelentős vonatkésések több vonalon is

A Debrecen-Mátészalka vonalon egy vasúti átjáróban történt baleset, Budapest-Békéscsaba, s Budapest-Debrecen között felsővezeték-szakadás, a Budapest-Vác vonalon pedig váltóhiba miatt késnek a vonatok - közölte a Mávinform.

Nyírgelse és Nyíradony között egy átjáróban a Fehérgyarmatról Debrecenbe közlekedő vonatnak ütközött egy személyautó. A vonaton és a gépjárműben senki sem sérül meg. Az ütközésben érintett vonat 60-80 perc, a többi személyvonat 25-30 perc késéssel közlekedik.

Szolnokon leszakadt egy felsővezeték, emiatt jelentős késéssel járnak a vonatok a Budapest–Szolnok–Békéscsaba és a Budapest–Szolnok–Debrecen vonalakon. A szakemberek ugyan este hat órára helyreállították a vezetéket, de a műszaki hiba következtében feltorlódott szerelvények miatt csak 60 perc késéssel tudnak járni a vonatok.

Budapest és Vác között 30-40 percet késnek a szerelvények, mert Rákosrendező állomásnál meghibásodott az egyik váltó. A hibát uyan már kijavították, de a késések csak fokozatosan, várhatóan a késő esti, éjszakai órákra fognak megszűnni.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.