Enyhül a hóhelyzet Borsodban

Sónedvesek, hókásásak az utak Borsod-Abaúj-Zemplénben, a mellékutak még havasak, az elmúlt 24 órában kilenc baleset történt, de mindössze egy járt könnyű sérüléssel.

A Magyar Közút Kht. megyei területi igazgatóságának tájékoztatása szerint az észak-magyarországi régióban, ahol jelenleg nincs havazás, mintegy hatvan autóval takarítják az utakat.

A helyi meteorológiai szolgálat arról számolt be, hogy a megyében is hideg volt, hétfő reggelre mínusz 15, mínusz 20 Celsius fokot mértek a legtöbb helyen. A térségben a leghidegebb Edelényben és Sátoraljaújhelyen volt, mínusz 21, mínusz 22 fokkal.

A közlekedők téli útviszonyokra számíthatnak. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: az elmúlt 24 órában kilenc anyagi káros közlekedési baleset történt, egy könnyű sérüléssel végződött.

A Mávinform honlapjának tájékoztatása szerint a miskolci térségben síntörés nehezíti a vasúti közlekedést, csak egy pályán haladnak a személyszállító vonatok, ami késéseket okoz. Az utasokat arra kérik, hogy indulás előtt tájékozódjanak az aktuális vasúti forgalomról.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.