Jászapátibán rosszul lett egy bizottsági elnök

Vidéken egyelőre nincs különösebben említésre méltó esemény a vasárnapi önkormányzati választásokon.

A Győr-Moson-Sopron megyei Potyondon a szavazókör épületének ajtaját nyitva találták, de a rendőrök nem találták rongálás nyomát. A voksolásra kijelölt hely előtere le volt ugyan zárva pecsétes szalaggal, de a kulcs nem volt ráfordítva, az üres urnát rejtő szoba ajtajában pedig ott volt a kulcs. Nyomozást nem indítanak, mert semmilyen jel nem utal arra, hogy bűncselekmény történt volna.

A Hajdú-Bihar megyei Komádi egyik szavazókörében rövid áramszünet akadályozta a szavazást, de a villamosenergia-szolgáltatás rövid idő múlva helyreállt. Jászapáti 2. számú szavazókörében a szavazatszámláló bizottság elnöke reggel hat előtt pár perccel rosszul lett és távozott, feladatait az elnökhelyettes látja el. Aszódon az egyik szavazókörben az első választópolgár megzavarta a szavazás megkezdését, de őt sikerült megnyugtatni, és a voksolás rendben folytatódott tovább.

Tiszaburán a szavazóhelyiség bejárati ajtajának egyik üvegezett részét a feltorlódó tömeg egyik tagja kevéssel kilenc óra után kitörte. Személyi sérülés nem történt. A rendőrség biztosította a rendet, és a szavazás folytatódott. A Pest megyei Áporkán a szavazókör bejáratától öt méterre vasárnap az egyik polgármester-jelöltet népszerűsítő hirdetményt helyeztek el, amit egy választó jelzett. A szavazatszámláló bizottság intézkedett a plakát eltávolítása érdekében.

Blogok
Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.