Járműadomány a VII. kerületi rendőröknek

Három új járművet adott át Erzsébetváros önkormányzata vasárnap a kerületi rendőrségnek. Az új városvezetés ezzel folytatja az elődje által megkezdett adományozást.

Vattamány Zsolt (Fidesz-KDNP), Erzsébetváros polgármestere azt hangsúlyozta: mindent megtesznek annak érdekében, hogy a kerületben biztonság és rend legyen, s a lakosok számára nyilvánvalóvá váljon: új korszak kezdődött. Ebben a korszakban a luxust felváltotta a közterület rendje melletti kiállás - tette hozzá.

A sajtótájékoztatóra elvitték Hunvald György (MSZP) korábbi polgármester szolgálati autóját, egy Peugeot 607-est. Ennek értéke több annál a három autóénál, amelyet most a rendőrségnek átadtunk - legalábbis Vattamány Zsolt szerint. Elmondta, a két Fiat Panda és a Skoda Octavia 9,5 millió forintba került, és úgy egyeztek meg a rendőrséggel, hogy fenntartásukat is az önkormányzat fizeti.

Újságírói kérdésre válaszolva a polgármester elmondta, árverésen szeretnék értékesíteni Hunvald György egykori szolgálati autóját, s a pénzből újabb autókat akarnak venni a rendőrségnek.

A rendőrség nevében Nagy Zoltán kerületi rendőrkapitány vette át a három jármű kulcsait.

Az adományozás nem új keletű a VII. kerületben, melynek előző vezetése is több alkalommal adományozott járműveket a rendőrségnek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
1
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.